Smart ED i 2013

Vi har fått vite at Smart i elektrisk utgave ikke blir å få kjøpt i Norge før våren 2013. I Tyskland startet forhåndssalget av modellen i juni i år, men såvidt jeg vet har ikke biler blitt levert til ordinære kunder. Det finnes omlag 1500 av disse bilene, så i enkelte områder i Tyskland kan de være nokså synlige. I følge Autoblog skal prisen i Tyskland ligge på 23,680 Euro, eller ca. 180 000 norske kroner. Det burde bli en aktuell bil i Norge, og derfor er det synd at bilen ikke kommer på veien i sommer som vi tidligere har hørt. Vi kan kanskje spekulere i at dette har noe med ladestandarder, eller batterikjøp eller batterileie, men det er usikkert.

Smart ED

Smart ED

 

E-mobility NSR

E-mobility NSR

I ZERO jobber vi med ladeinfrastruktur gjennom prosjektet E-Mobility, og vi vil fortsette med å jobbe for å utbedre ladeinfrastrukturen i Norge, både normal- og hurtig lading, og jobbe for informasjonsflyt mellom ulike aktører som jobber med elbil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


tre + 9 =

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>