Norges lengste elbil-ferietur dag 2!

I dag skulle vi ikke så langt som i går. Ruta gikk fra Kragerø via Arendal til Grimstad. Solen skinte og feriefølelsen kom sigende på. Campingferie med elbil kan anbefales av mange grunner. La meg bruke dagens post på å liste noen.

  1. Kanskje viktigst: Null utslipp! Du kan kjøre rundt og nyte Norge, uten å bidra til økte klimaendringer. Bare å vite det gjør ferien bedre.
  2. Du har en grunn til å stoppe i byer og små steder du passerer: lading. Så da får du sett mange flere steder du ellers ville kjørt rett forbi. Veldig fornøyd med våre to timer i Arendal i sol.
  3. Du kan ikke kjøre så mye, fordi du ikke kan kjøre mer enn 12-16 mil i gangen. Da får du mer tid ute i sola! Og blidere barn (og voksne) man er jo ikke på ferie for å sitte inne i en bil. Men har med bil for å komme seg rundt. På flotte dager som i dag er elbil en kjempefordel!
  4. Du sparer penger: Ingen bom penger, gratis på riksveifergene, ingen bensin eller diesel, nesten alltid gratis parkering
  5. Du må planlegge bedre, så campingen har plass til deg når du kommer frem, du kjører deg ikke vill og det blir mindre stress. Og så har jo alle campinger mange strømuttak satt opp for bobiler og den slags så telting og elbilferie passer perfekt sammen!
  6. Du kommer i snakk med mange mennesker på en positiv måte, bare fordi de er interessert i bilen din, og har spørsmål. Eller vurderer å skaffe seg en selv.
  7. Du kan kjøre forbi andre stressa feriefolk når felles-ferien er over og det er kø, legge deg ut i bussfila og suse forbi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


9 − = syv

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>